piatok 16. januára 2015

Z vášho jedálnička

Dnes sa opäť pozrieme na jedálniček jedného (resp.jednej) z vás. 







Ide o dámu pred tridsiatkou, ktorá pravidelne trénuje vo fitku už asi rok - cvičí podľa presne zostaveného plánu (ktorý ale teraz riešiť nebudeme) 3x týždenne vrátane 30 minútového cardio tréningu. Jej cieľom bolo a stále je upraviť a spevniť postavu a najmä zbaviť sa tuku v oblasti brucha. Svojim cieľom prispôsobila aj stravu - snaží sa jesť menšie porcie, uprednostňuje celozrnné a cereálne potraviny, zeleninu a ovocie. Výber z jej jedálnička vidíte na fotke.

Čo si o tomto jedálničku myslíte vy?

P.S. Moje vyjadrenie tentokrát až ako reakcia na tie vaše :)

3 komentáre:

  1. určite pridať viac zeleniny, napríklad na večeru mozzarella a cottage určite by pre mňa nebolo vhodnou večerou, ked tak bud jedno alebo druhé spolu so zeleninou a nejaký sacharid podla toho či a aký typ tréningu bol pred večerou. a samozrejme raňajky by som dala úplne iné, napríklad taký pomaranč a nejaké pagáčiky by mi určite nestačili, treba nahradiť ovsenými vločkami, jogurtom s ovocím . tolko moj názor , teším sa na ten tvoj :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nie som odbornicka na zdravu vyzivu a viem, ze toto je len 3dnova ukazka jedalnicka, no ak je priemerne taky, velmi mi tam chyba zelenina a trosku aj ovocie na desiatu. Tiez by ma zaujimalo, ake su to kolaciky na olovrant :) V kazdom pripade mne by na obed nestacil len jeden chod :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ako dlho sa takto stravuje? podla mna to je strasne malo, musi byt hladna ak pri tom este cvici :O ja by som uplne obmedzila pecivo, cestoviny, syr a pridala viac zeleniny a masa.

    OdpovedaťOdstrániť