piatok 2. januára 2015

Ako na Nový rok...

...tak po celý rok. Ale keďže 1.januára bolo všetko zatvorené, dostala som sa do fitka až dnes. A bolo nás tam veru dosť :)



Novoročné predsavzatia bývajú rôzne, ale takmer nikdy medzi nimi nechýba túžba lepšie vyzerať. A už klasicky nám tieto predsavzatia vydržia len tak-tak do konca januára (priznávam, mne niektoré vydržia ledva do Troch kráľov a s niektorými ani vôbec nezačnem). Vo fitku trávim veľa času, prakticky som tam každý deň (hoci v posledných mesiacoch "len" ako trénerka iných). Dnes tomu nebolo inak, veď stáli klienti si už na pravidelný tréning zvykli, mobil vyzváňal a tak sviatky-nesviatky, nabehla som do práce (ok, tiež mi už poniektorí chýbali). Čo bolo dnes iné.. opäť začínam trénovať aj sama seba. Na ten úžasný pocit po tréningu som už skoro zabudla. A veru aj na svalovicu... A tak dnes odchádzam z fitka o čosi unavenejšia ako inokedy (nielen kvôli psychickej pohotovosti pri práci s klientami, ale dnes hlavne fyzicky), ale aj o čosi spokojnejšia a už teraz sa teším na ďalší tréning. 

Mimochodom, neviem či to bolo spôsobené silvestrovskými oslavami, ale okrem tejto jednej tréningovej fotky, boli všetky ostatné nepoužiteľné (rozumej: rozmazané).  

A čo ma ešte teší je fakt, že niektorí z vás chcú napĺňať svoje novoročné fitness záväzky pod mojím vedením (prišli totiž nejaké správy na facebook). A tak aby ste vedeli, čo a kde, tu je malá exkurzia "k nám" do fitka.








Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára