streda 6. marca 2013

Tip na raňajky pre zaneprázdnených :)


5 komentárov:

  1. hmm .. tie technologicky upravené cereálie doplnené o všeličo možné nepotrebné typu cukor, glukóza, a pod. by som zamenila za obyčajné ovsené vločky ...

    a čo sa mňa, ako zástancu plnotučných mliečnych výrobkov, týka tak aj ten jogurt ... ale to je na preferenciách jednotlivca :-)

    ináč super blog, zdieľam rovnaké záľuby, záujmy a nadšenie pre vec :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tieto raňajky boli myslené tak trochu s nadsázkou, pretože viem, že väčšine z tých, ktorí sa pokúšajú schudnúť, obyčajné vločky nechutia :) Túto "vlákninu" som vybrala aj preto, že v nezávislom teste cereálnych produktov ju ohodnotili ako najlepšiu "nezdravú" možnosť (v porovnaní s rôznymi Chocapickmi a podobne..). Ak čítaš blog pravidelne, určite si si všimla, že preferujem skôr ovsenú kašu s ovocím ako tieto polotovary, ale zas na druhej strane priznávam, že tieto nezdravé náhražky mi dosť chutia :)Jogurt odporúčam s obsahom tuku do 3,5% (čiže nie úplne nízkotučný), ale Jogobella mi proste chutí a v porovnaní s ostatnými nízkotučnými jogurtami má aj nízky obsah cukru a naozaj veľké kúsky ovocia.. Takže na fotke bola ukážka mojich "maškrtných" raňajok, keď nemám čas pripraviť si niečo lepšie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já osobně mám na snídani nejradši domácí ovesnou kaši, ale takovéto "zrní" je super variantou pokud člověk nemá ráno čas míchat vločky do zhoustnutí u sporáku (což já nemám díky škole 5x týdně :D). Sice se najde ještě vhodnější snídaně, ale toto jsou jedny z mála kvalitních cereálií které se dají koupit a navíc mi chutnají :) Mimochodem máš moc pěkný blog :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja si zalejem ovsené vločky horúcou vodou, nechám 10 minút napučať,
    potom pridám škoricový cukor-mne to veľmi chutí.
    Dagmar

    OdpovedaťOdstrániť