sobota 18. mája 2013

No excuses

Na rovinu priznávam, že odkedy sme sa vrátili z Bojníc, nebola som vo fitku skoro mesiac (a tú stravu ani nespomínam). Noha stále neposlúcha, behať som nemohla a musím povedať, že bez kardia sa mi nechcelo ani do tréningu. Ale čas už naozaj tlačí, takže opäť nabieham na pravidelný fit režim. Minulotýždňová kontrola na chirurgii neodhalila nič podozrivé a tak ...



...mám povolené behať :) 

Už treba len skĺbiť pracovné povinnosti s tými domácimi, nájsť si čas na tréning a odniekiaľ opäť vyhrabať pevnú vôľu na "cica nežer". Moja svalnatejšia polovička poctivo dodržiava jedálniček, ktorý som mu nastavila - samozrejme s ohľadom na jeho chute a možnosti stravovania sa v práci - už niečo vyše mesiaca a verte-neverte, hoci jeho váha sa pohla len o 1-2 kg smerom nadol, centimetre z pása sa strácajú "z večera do rána". On totiž tú pevnú vôľu má :)

A ak pôjde všetko tak ako má, môj nasledovný týždeň bude vyzerať nejako takto:

pondelok: chrbát, hrudník, brucho + 15 minútový poklus (uvidím, čo spraví noha)
utorok: ramená, zadok, nohy + 10 km turistika
streda: biceps, triceps, brucho + 20 minútový intervalový beh
štvrtok: zadok, nohy, brucho (outdoor tréning) + 5km rýchla chôdza
piatok: chrbát, hrudník + 30 minútový vytrvalostný beh
sobota: voľno
nedeľa: plyometrický tréning celého tela




5 komentárov:

  1. Aj mne by si mohla nastaviť nejaký jedálniček, nech idú centimetre nadol :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na webe nájdeš rôzne jedálničky určené na redukciu váhy, dôležité je nehladovať a jedálniček si prispôsobiť požiadavkám svojho tela. Na to však treba vedieť o tebe viac, aby ten "tvoj" jedálniček bol naozaj šitý tebe na mieru a nie len nejaké všeobecné odporúčania pre širokú verejnosť. Treba poznať tvoju históriu stravovania, ako vyzerá tvoj bežný deň, aké máš možnosti (finančné, časové, chuťové...), čo presne chceš jedálničkom dosiahnuť (zredukovať tuk na bruchu, celkovo schudnúť, zachovať svalovú hmotu, finálne vyrysovať postavu..). Navrhujem presunúť diskusiu do správy na fcb :)

      Odstrániť
  2. "Cica nežer" je naprosto dokonalé :O))
    Ať se daří dodržovat všechny plány, které máš

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, hoci zatiaľ mi to moc časovo nevychádza :(

      Odstrániť