nedeľa 21. októbra 2012

Momentka z tréningu

Dnes som si našla pár hodín času len pre seba. A ako inak by som ich trávila, keď nie vonku :) Počasie bolo pravé jesenné, vcelku teplo, slniečko svietilo.. Vybehla som na Železnú studničku a trochu sa tam pomotala - samozrejme som si vyberala tie najkrajšie zákutia a neznačené chodníčky (rozumej tie, ktoré ešte ostali zelené a nebolo to tam ako na Václaváku). A samozrejme, že som poblúdila. Aj keď je pravda, že každá cestička nakoniec aj tak vyjde zase len v Bratislave. Môj orientačný zmysel ma nesklamal a po super prechádzke kade-tade som sa dostala presne tam, kam som chcela. Na autobus :)  




Odbehla som oddychové 3 km (to aby som sa dostala z dosahu rodiniek s deťmi a cyklistov) a potom som si už len vychutnávala prechádzku a pocit, že sa netreba nikam ponáhľať. Ale nakoniec som predsa len pridala krátky intervalový tréning.

5 cvikov za sebou, každý v trvaní 60 sekúnd, potom pauza (áno priznávam, že namiesto 1 minúty som oddychovala dlhšie, lebo veď fotodokumentácia sa sama nespraví) a ďalšie 3 kolá odznova.  

Doma pri pozeraní fotiek som našla jednu zaujímavú.. Chýba mi tam totiž noha. Asi som bola prirýchla :) Enjoy it.

Predklon na jednej nohe (30 sekúnd jedna strana, 30 sekúnd druhá strana)

Predklon na jednej nohe (východisková pozícia)


Vzpor na boku (každá strana 30 sekúnd)

Drep s unožovaním (nohy pri unožovaní striedame)
Príťahy kolien vo vzpore (súčasne zatíname brušné svalstvo, nohy striedame)

Výdrž na rukách (stehná opierame o nadlaktie)
 A to by som nebola ja, keby som sa nepodelila aj o atmosféru lesa.. 





A nakoniec už len tá chýbajúca noha :)
 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára