streda 3. októbra 2012

Momentka z tréningu III.

GPS v mobile bojkotuje moju snahu prebehnúť svoj 300. kilometer v tomto roku, takže posledných pár mesiacov behám bez neho. A myslím, že som toto číslo už dávno prebehla.
Koľko toho nabeháte vy (nielen po obchodoch) ?


4 komentáre:

  1. Mám v plánu si pořídit čip od Nike+, abych měla přehled o naběhaných kilometrech. Průměrně naběhám týdně asi 30km. Neběhám moc kilometrů, ale snažím se běhat alespoň 5x týdně.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Závidím ti :) Ja som rada, keď teraz stihnem po práci dať 1 km na bežiacom páse ako rozcvičku pred tréningom... Teraz je to buď-alebo: buď stihnem tréning alebo beh :( Držím palce, aby ti to ešte dlho behalo :)

      Odstrániť
    2. Můj rozvrh je super, jsem sice na VŠ, ale i tak mám denně od 8 do 13 hodin. Pak mám celé odpoledne volno, které "zabíjím" právě během. Bohužel k tomu nepřidávám žádné posilování, protože opravdu nemám kde cvičit :(

      Strašně moc si přeju mít doma běžecký pás!

      Odstrániť
    3. Hm, ako to povedať... Cvičiť sa dá kdekoľvek, a posilovanie nemusí byť len otázka činiek a strojov. Keď pôjdeš najbližšie behať, zaraď na začiatok pár drepov, klikov alebo výpadov, prípadne skús zhyby (napr. aj na konári stromu alebo na preliezke), kúp si expander alebo TRX a funkčný tréning máš vybavený :)

      Odstrániť