utorok 7. februára 2012

Quinoa so šošovicou

Dnes mám pre vás chutnú a rýchlo pripravenú nízkosacharidovú večeru, vhodnú aj ako potréningové jedlo.

foto: google.sk

Budete potrebovať: 1 šálku quinoy (v surovom stave), 2 lyžice olivového oleja, jednu stredne veľkú cibuľu a 1 plechovku konzervovanej šošovice (prípadne uvarenú)

Quinou uvarte podľa návodu na obale. Medzitým dajte na panvicu olej, pridajte cibuľku a nechajte ju zosklovatieť. Potom pridajte šošovicu a quinou a dobre premiešajte. Varte ešte aspoň 5 minút. Podávajte so šalátovou prílohou podľa vlastnej chuti, ozdobte mladou cibuľkou. Z tohto množstva by mali vyjsť 3 porcie.
Čas prípravy: 30 minút

1 komentár: