pondelok 16. marca 2020

Pokračujem :)

Už je to nejaký čas, čo sa tomuto blogu nevenujem a úprimne, chýba mi to.
Na začiatku stagnácie bol obyčajný pocit, že vlastne je už všetko všade popísané, pofotené, vygoogliteľné a teda chýbala inšpirácia, motivácia, nadšenie. Neskôr sa pridalo málo času a viac iných povinností a čas bežal čoraz rýchlejšie. Týždne, mesiace, roky...





No teda, ako začať po takej dlhej pauze? Máme nový rok / ono už je vlastne polovica marca, fíha... :)

Za ten krátky (alebo dlhý?) čas sa veľa vecí zmenilo, mám o čosi viac skúseností, lepší prehľad, pribudli ďalšie záujmy a nové osobné výzvy. Podelím sa s vami zatiaľ len o pár, keďže ani doteraz som vás nenechala príliš nakúkať mi do súkromia :)

Tak napríklad som po vyše 10 rokoch opäť študentom, a to už 3. rok, takže čoskoro aj končím :) Doslova hltám všetky nové informácie, učím sa ich aplikovať v praxi a zatiaľ úspešne využívam aj svoje trénerské skúsenosti a prax. Takto o rok bude zo mňa fyzioterapeut :)

Povedzme si úprimne, v dnešnej dobe môže byť už takmer každý "skoro hocičím". Nájsť dobrého trénera je umenie. Nájsť dobrého fyzioterapeuta je umenie tiež. Nájsť trénera-fyzioterapeuta...
Mám rada výzvy, tak držte palce.

Najkrajšia zmena však je, že som mama. Veľmi výstižne a stručne: nemám takmer žiaden voľný čas / áno, robím si alibi, ak by moje predsavzatie o písaní išlo do zabudnutia ;)

Zameranie blogu sa možno trochu zmení, sama v tom ešte nemám úplne jasno, keďže času mám fakt menej ako málo. Okrem pôvodných "rubrík" sa chystám písať aj o fyzio témach (laickou rečou), o baby friendly lokalitách, fyzickej príprave na tehotenstvo a pôrod, o nedostatku času na materskej /júj, aká to parádna výhovorka, keď sa ti nechce cvičiť... :) Tipy na výlet budú musieť na nejaký čas ísť do úzadia, naozaj málo teraz cestujem - ak nepočítam dochádzanie 130 km 3x týždenne do školy / no možno sa podarí vymámiť nejaké aktuálne tipy a fotky od švagrinej - tá teraz podľahla čaru turistiky a behá po horách aj za mňa :)

Jaj, aby som nezabudla. Asi pred mesiacom som mala zaujímavý telefonát - dotyčný pán sa na mňa nakontaktoval vcelku zložitým spôsobom, keďže neuvádzam kontakty... aby ma mohol citovať v časopise! Potešilo veru. A bol to ten posledný pomyselný krok nakopnúť sa opäť k písaniu. Ďakujem.

Mimochodom: chystá sa opätovné vydávanie časopisu Malokarpatský diaľkoplaz (!), už s novým názvom Karpatský diaľkoplaz, takže čakajte a sledujte, sama som zvedavá. 
(staré ročníky ma bavili, tak držím palce novému tímu)

P.S. držte palce aj activeway, akákoľvek motivácia a podpora sú vítané :)

2 komentáre:

  1. Vitaj spat :) Mam rada tvoj blog, je pre mna inspiraciou na vylety a tury po okoli. Vela stastia v tvojej novej roli :)

    OdpovedaťOdstrániť