štvrtok 21. mája 2015

Treska so špargľovým ragú

V jednej porcii prijmete približne 1250 kJ (300 kcal) energie, 29 g bielkovín, 29 g sacharidov a 10 g zdravých tukov. Ľahký a chutný obed či večeru máte na stole skôr, ako vám začne škvŕkať v bruchu.




Na 1 porciu potrebujete:
150 g filé z tresky (prípadne z inej ryby), 125 g zemiakov varených v šupke, 150 g zelenej špargle, 10 g olivového oleja, 10 g cesnaku, citrónovú šťavu, tymian, petržlen, morskú soľ a korenie

Tresku osolíme, okreníme a opečieme na panvici s trochou oleja. Zelenú špargľu očistíme a prelejeme vriacou vodou. Nakrájame na kúsky a pridáme spolu s varenými zemiačikmi k treske. Pridáme aj cesnak a bylinky, dochutíme soľou a citrónovou šťavou a môžeme sa do toho pustiť.

Dobrú chuť. 

P.S. Jedálniček s týmto receptom nájdete tu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára