štvrtok 3. septembra 2015

District battle run 2.ročník

Druhá séria úspešného bežeckého podujatia District Battle Run je za nami a opäť si víťazstvo vysúťažili bežci z mestskej časti Bratislava IV. Kto sleduje facebook vie už isto viac :)





O čo vlastne išlo?
Každý, kto sa zapojil, mohol pomôcť svojej mestskej časti vybehať novú bežeckú trať. Stačilo prísť vo štvrtok 3.9.2015 v čase medzi 16:00 a 20:00 na Železnú Studničku v Bratislave, odbehnúť 10km a priradiť ich svojej mestskej časti. Každý bežec mohol odbehnúť ľubovoľný počet behov (ktoré stihol v stanovenom limite) za ľubovoľnú mestskú časť.

Čas, za ktorý 10km odbehol, nebol dôležitý. Podstata bola zapojiť sa a podporiť svoju mestskú časť. Vyhrala mestská časť BA IV., ktorá mala o 20:00 na svojom konte najviac nabehaných kilometrov a získala vyznačenie bežeckej trate (mimochodom bolo to tesné, pretože BA V. zaostala len o 20 km, t.j. dva behy).

Každá mestská časť mala svojho ambasádora, takže na trati ste mohli stretnúť napr.:
Bratislava I. – Ladislav Nagy, hokejista
Bratislava II. – Dominika Dadíková, moderátorka Európa 2
Bratislava III. – Danka Strculová, moderátorka TV JOJ
Bratislava IV. – Martin Šmahel, fitness tréner
Bratislava V. – Natália Dubovcová a Dominika Nestarcová, beach volejbalistky
Bratislava okolie – Viktor Bielik, profesionálny bežec



A keďže som si nevedela vybrať, ktorú časť podporím, zabehla som trať hneď dvakrát za dve rôzne mestské časti - chýbal mi tak už  len 1 km k tomu, aby som mala za sebou svoj prvý odbehnutý polmaratón :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára